• ENERGY WAVE SYSTEM EWS

  Teljes testanalízis készítése és kiértékelése. Ez az eszköz már azelőtt kimutatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennek. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.Teljes testanalízis készítése és kiértékelése.
  +Bővebben
 • Bio-testtekercselésTesttekercselés

  Mínusz 1 - 4 cm comb, has, popsi csökkenést érünk el a kezelés alatt! Amikor visszaveszi a ruháit, érzi, hogy könnyebben feljönnek a ruhadarabok. Karcsúbb lett. Személyre szabott étrendet állítunk össze Önnek.Mínusz 1 - 4 cm comb, has, popsi csökkenést érünk el a kezelés alatt!
  +Bővebben
 • Étrend - életmód szaktanácsadás Étrend

  Mit együnk és mit ne? Ősidők óta foglalkoztatja az embereket ez a kérdés. Mi most megmutatjuk Önöknek a táplálkozás alapszabályait!Megmutatjuk Önöknek a táplálkozás alapszabályait
  +Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3

Fiatalság Virága Arcápolás

  

REVITALIZÁLÓ MASZK

A Revitalizáló ajánlott a bársonyos, feszes, tiszta arcbőr érdekében.

30 percig relaxáljon. Nedves törlővel távolítsa el a maszkot, majd az arcon és a nyakon maradó maszkot meleg vízzel alaposan öblítse le. Ezután törölje át bőrét tonikkal és krémezze be hidratáló krémmel.

ELSŐ LÉPÉS – TISZTÍTÁS

Nem zsíros hatású, kiegyenlített pH-jú és hidratáló hatású arctisztító tejjel.

Lágy körkörös mozdulatokkal az arcra és a nyakra, masszírozza 2-3 percen keresztül. Az arctisztító tej eltávolítja a makeup-ot, a szennyeződést, az elhalt hámréteget.

Öblítse le meleg vízzel, végül törölje szárazra arcát és nyakát tiszta törölközővel. Használata után a bőr tisztává, lággyá és rugalmassá válik.

MÁSODIK LÉPÉS – TONIZÁLÁS

Alkoholmentes, a bőrt nem szárítja. Az Aloe Vera és Varázsbogyó, valamint más gyógynövények természetes kivonatával és speciális bőrnedvesítő összetevőivel tonizálja az arcbőrt.

Collagén és allantoin tartalma kondícionálja a sejteket. A hidratáló arctonik kíméletesen távolítja el a bőrön maradt arctisztító és az arcfesték maradék szennyeződéseit, valamint az elhalt hámsejteket, így élettel telíti a fakó bőrt.

A bőre tisztává, zárt pórusúvá, simábbá válik.

HARMADIK LÉPÉS – HIDRATÁLÁS (REGGEL)

Nappali hidratáló arctej, ami segít megőrizni a bőr egészségét, életteli megjelenését. Aloe Vera kivonatot és más speciális hidratáló összetevőket tartalmaz, amely elősegíti a bőr megfelelő struktúrájának fenntartását és fiatalos megjelenését. C és E vitamint tartalmaz.

Ujjhegyeivel néhány csepp hidratálót vigyen fel az arcra, óvatosan masszírozza be a bőrbe felfelé irányuló mozdulatokkal. Hagyja megszáradni, mielőtt a makeup-ot alkalmazza.

HARMADIK LÉPÉS – HIDRATÁLÁS (ESTE)

Night Creme hidratálja, megnyugtatja és feltölti a bőrét.

C, F vitamint és B5 provitamint tartalmaz. Speciális bőrfeltöltő hatása a felhasznált növényi kivonatokból és a propoliszból ered.

Ujjhegyeivel vigye fel a regeneráló krémet az arcra és a nyakra mindaddig, amíg vékony, filmszerű réteg nem képződik a bőrön.

REVITALIZÁLÓ MASZK

A Revitalizáló ajánlott a bársonyos, feszes, tiszta arcbőr érdekében.

30 percig relaxáljon. Nedves törlővel távolítsa el a maszkot, majd az arcon és a nyakon maradó maszkot meleg vízzel alaposan öblítse le. Ezután törölje át bőrét tonikkal és krémezze be hidratáló krémmel.